Nu är jag och Ida tillbaka på Mallorca. Säsong 2012 är över. Nu börjar vi arbeta med nästa år. Ida jobbar på med Mallorca Training Camp, andreaslinden.se, webshopen, frilansuppdrag etc. Själv arbetar jag vidare med samma saker men även min träning/tävling samt min coaching. Vi stannar kvar på Mallorca en månad till för att göra klart det sista inför träningslägren år 2013. Bland annat ska vi åka runt ön och leta hotell, vägar och möjligheter inför vårt Mallorca Runt -läger.

Lanzarote lockar för längre träningsperioder.

Resan hem till Sverige sker den 12 eller 19 december. Förmodligen åker vi tillbaka till Mallorca redan i början av januari. Jag tränar bäst här nere. Därför vill jag självklart vara här så mycket som möjligt.

Under våren åker jag förmodligen hem i några dagar i mars. Sedan spenderar jag resten av våren fram till den 31 maj här på ön. Därefter vet jag inte vad som sker. Vi har lite trådar att dra i när det gäller både tävling och träning. Tristar verkar vara mycket intresserade av att hitta på något kul. Jag hjälper dem och de hjälper mig. Och ja, det var jag som kontaktade dem. Som alltid. Vill man dansa med den mest attraktiva tjejen finns det tre vägar att gå. En fegis väntar på henne, en modig (eller berusad fegis) frågar henne medan en självsäker bara börjar dansa med henne. Vart vi hamnar (jag & Tristar) får vi se när musiken tystnar och beslut ska fattas.

De närmsta dagarna ägnar jag åt att strukturera allt ostrukturerat. Papper, kvitton och kärleksbrev ligger huller om buller i en låda. De ska bokföras, bevaras eller besvaras. Inför nästa säsong måste jag ha ett bättre system. En bättre start när tiden blir stram.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.