Jag läste precis en artikel på SVT.se där Lisa Nordén själv säger sig vara värd bragdguldet. Hon har rätt i det. Jag tycker också att hon värd det. Självklart tycker även hon det. Då är det för mig också självklart att hon ska berätta. I min värld är det ödmjukt att kunna stå för sina åsikter. Däremot bör man välja sina tillfällen där man yttrar sina åsikter. När någon frågar är ett självklart tillfälle. Varför ljuga? Är det mer ödmjukt att slingra sig och berätta att de andra också är bra? Lisa, precis som alla andra, vet redan att övriga nominerade är fantastiskt bra. Det var heller inte det som frågan handlade om. Ett laddat men ärligt ja gör att jag blir än mer nöjd med att jag röstat på henne. Det är ödmjukt att vara ärlig.

Målfoto på Lisa Nordén från OS i London 2012

Lisa Nordén går i mål som tvåa under OS i London 2012.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.