Igår, idag och imorgon har jag haft och ska ha möten. Jag har pratat med leverantörer och ska prata med fler leverantörer, sponsorer samt banken. Jag och Ida har som mål att ha igång webbshopen den första februari. Då ska vi ha klart de olika betalningsalternativen, ha ett bra utbud med produkter och kunna leverera snabbt.

Imorgon, strax efter lunch, åker jag och Ida till Helsingborg. Där stannar vi tills tidigt på lördag morgon då vi beger oss till flygplatsen i Köpenhamn. Vi bör landa i Palma vid lunchtid på lördag. Helgen där blir fri från jobb. Jag ser verkligen fram emot att åka. Innan dess ska jag bara säga hejdå. Jag vet inte riktigt när jag kommer hem igen. Det kan dröja ett tag.

"The sisters" Mallorca
Dragon Islan Sant Elm Mallorca

Mallorca från ovan, snart en syn jag ser igen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.