Sociala medier är en intressant typ av kommunikation. Ida är utbildad och arbetar med det. Det har smittat av sig på mig. I somras skapade Ida ett konto åt mig på Instagram. Sedan dess har kontot legat vilande utan att jag känt till det. Antagligen berättade hon det för mig under Sverigeloppet. Det är i så fall en sak i mängden som jag inte minns.

Utöver det återfunna Instagramkontot finns jag på Twitter och Facebook.

Twitter

@lindenandreas

 

 • Tävlingsuppdateringar live
 • Foton från tävlingar live
 • Korta uppdateringar från träning och vardag
 • Citat

Facebook

facebook.com/andreaslinden.se

 

 • Korta tävlingsrapporter
 • Länkar
 • Bilder
 • Tävlingar
 • Videos
 • Etc.

Instagram

@lindenandreas

 • Bilder från vardag och träning
 • Tävlingsbilder live

Andreas Lindén Transition

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.