Under den senaste tiden har jag gjort klart med flera nya leverantörer till shopen. De senaste i raden är Sram och Zipp. Jag körde under 2009 i Team Capinordic med både Sram och Zipp. Det var 4 år sedan nu och jag är riktigt nyfiken på att se hur den nya Sram Red-gruppen levererar.

Helt nya Sram Red 2013
Nya Sram Red 2013 – Världens i särklass lättaste växelgrupp

Under året i Capinordic hade vi på de flesta tävlingar en lastbil fullastad med cyklar och hjul. Där fick vi välja vilka hjul vi ville ha på den kommande tävlingen. Jag minns hur jag och Rasmus Guldhammer satt och snurrade varje hjul tills vi hittat det mest lättrullade. På landsvägstävlingarna körde jag nästan alltid på Zipp 202 eller Zipp 303.
Då åkte vi på tubdäck och kanttrådsdäck från Panaracer. I shopen kommer däck från Zipp och A. Dugast att säljas. Jag hade gärna bytt om jag hade fått. Panaracer var inte fantastiska.

Zipp 808 Firecrest Tubular, pair
Zipp 808 Firecrest tub

Några av de klara leverantörerna till shopen:

  • A. Dugast
  • Zipp
  • Sram
  • SRM
  • Zoot

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.