Ida är ute och vandrar. Själv sitter jag på ett café i Port de Soller och väntar på henne. Min dator är fungerande igen efter några dagars inaktiv vila. Jag ligger efter med allt. Men jag är ändå lugn. På något sätt löser sig allt ändå.

Min egen form är på bättringsvägen igen. Jag väger 3 kg mindre idag än jag gjorde i söndags. Vätskebalansen är normal igen och jag fungerar normalt.

Port de soller, Mallorca

Port de Soller

Igår var jag I Alcudia för att simma tävlingsbanan inför Ironman Mallorca 70.3 tillsammans med ett gäng svenskar, däribland Fredrik Carlén och Jonas Bergkvist. Jag hade ett av mina roligaste simpass någonsin. Simpasset var också av absolut betydelse inför tävlingen om en månad.

Swim-alcudia

 Photo 2013-04-11 11 03 29

Tävlingshjulen från Zipp har levererats. Dessvärre är de I Sverige just nu. Men de är utan tvekan på Mallorca I god tid till nästa viktiga tävling. Viktigast av allt är dock att få hit min wattmätare så fort som möjligt. Jag måste ha full kontroll på vad jag gör under tävlingen. Det bästa sättet att skapa kontroll är att repetera mycket innan.

Träningen framöver kommer att gå in en ny period. Jag kommer träna mer specifikt och inte lika mycket fokus på kort och intensivt. Då och då kommer jag att ha intensiva och korta intervallpass för att upprätthålla det jag byggt. För mig tar det några veckor att bygga upp en god specifik uthållighet. Just nu har jag ett par veckor på mig. Det ska bli riktigt kul att börja säsongen på riktigt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.