Igår hade jag huvudvärk. Det var 24 dagen i rad som jag hade huvudvärk. Efter att jag insett att det inte var inbillning ringde jag sjukvårdsupplysningen och blev till slut skickad till akuten. Någon orolig men välmenande människa trodde att det kunde röra sig om hjärnhinneinflammation.
Det var det inte. Den overkligt osympatiska sjuksköterskan på akuten tyckte mest att jag slösade min och framförallt hennes tid med att gå till akuten. Hon skickade hem mig direkt. Jag har visserligen inte gjort några tester, sjuksköterskan ställde knappt några frågor och jag hade ont i huvudet när jag gick därifrån.

Idag är jag betydligt bättre. Huvudvärken har släppt och jag har tränat igen. Jag var värdelös. Löpningen gick långsamt och vattnet kändes som olja när jag simmade.

Med min nya kamera har jag hittat många detaljer att förbättra i min simning. Filmerna är av bra kvalitét. Nästa gång ska jag ha med mig ett par simglasögon till Ida så att hon ser något under vattnet. Men även om filmen var något skakig kan jag se flera saker jag behöver förbättra. Tanken är att använda kamera för att utveckla min egen simning ordentligt. Varje vecka ska jag göra en simanalys. Självklart kommer jag även att använda kameran till att göra riktigt bra teknikanalyser på mina coachingklienter.

Nu måste jag träna mig i form igen till Sprint-SM nästa vecka. Jag har inte tappat min förhoppning på en bra placering. I nästa vecka ska jag dock se till att jaga rätt på form. Det finns en liten chans att jag kan leverera ett bra resultat. Och jag väljer att fokusera på den chansen.

Simpass - Undervattensbild - Filborna Helsingborg

Simpass - Undervattensbild - Filborna Helsingborg

Jag får se om jag hinner publicera någon simanalys i dagarna. Men från bilderna tycker jag mig se att jag sviktar med armbågen vilket får min hand att släpa något. Filmen får berätta sanningen lite senare.

Simpass Helsingborg

Simpass Helsingborg

 

Jag lyckas aldrig se häftig ut i simhallen. I alla fall inte på land.

2 Comments

  • Kul att du är med i Halmstad! Då vill jag ge dig ett hett tips. Du kommer inte att hänga med eliten på simningen och då behöver du en stark cyklist som du kan samarbeta med för att komma ikapp täten. Och där har du Oskar Djärv! Han kommer också att ha svårt att hänga med täten i simningen men är en riktigt stark cyklist. Sen må bästa löparna ta hem medaljerna.
    Och tro inte att jag säger det för att vara snäll mot dig. Jag vill att Oskar ska vinna! :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.