När jag väl var igång blev jag förkyld igen. Det är lätt hänt när immunförsvaret är på botten. Även om jag tagit det lugnt i flera dagar innan jag vågade börja träna lätt blev jag sjuk på nytt. Det var inte samma sak som kom tillbaka utan en ny förkylning.

Men det gick snabbt över. Jag är mycket bättre idag och bör vara igång till helgen igen. Sedan ska jag börja tävla när jag är redo. Förra året hade jag redan hunnit med två tävlingar så här dags.

Andreas Lindén, triathlon duathlon , tävling
Binissalem Duathlon 2013

Positivt är att jag gjort ett avtal med en ny sponsor. Det känns riktigt bra i uppförsbacken. Men snart är jag igång igen. Snart.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.