Idag har jag varit hos läkaren igen för att kolla vad som är fel i lungorna. Som vanligt tog det ovanligt lång tid för läkarna att dra en slutsats som jag redan anat. Akut bronkit eller luftrörskatarr. Precis som tidigare i år. Och som i november förra året. Och förrförra året. Alltid exakt samma visa. Hur väl jag än förbereder mig kan jag inte stå emot.

Tidigare var jag väldigt sällan sjuk. Under min gymnasietid var jag i stort sett helt frisk bortsett från någon dags magsjuka. Även efter det har jag varit frisk. Fram tills jag fick större problem med astman igen. Nu har jag varit borta större delen av vintern. Dels på grund av läkarnas felbedömning av mina testresultat i höstas, och dels på grund av bronkiten som inte släpper nu under januari/februari.

Jag saknar träningen fruktansvärt mycket. Men för tillfället är trapporna till lägenheten en hög ansträngning för mina luftvägar.

Läkaren trodde att jag skulle behöva en vecka, från och med imorgon, för att bli bra igen. Det känns rimligt. Men jag tror snarare på tio dagar än sju dagar.

El Toro, löpning mars 2013
Löpning El Toro, mars 2013
Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/7/3/7/andreaslinden.se/httpd.www/wp-content/themes/themetrust-create/inc/template-tags.php on line 681

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.