Efter att ha varit borta så länge som jag nu varit har jag planerat om lite inför säsongen. Att tävla hårt på våren är inte längre rimligt. Det är alldeles för snart inpå. Kanske blir sensommaren/hösten min period där jag är i storform.

 • 10 maj, Ironman 70.3 Mallorca
 • 1 juni, Ironman 70.3 Zürich
 • 16 augusti, Embrunman
  eller
 • Tjörn Triathlon
  eller
 • Half Challenge Walchsee-Kaiserwinkl
 • 18 oktober, Half Challenge Mallorca

Tävlingar jag valt bort (som jag kanske aldrig ens hann presentera att jag tänkte köra)

 • Half Challenge Fuerteventura
 • Half Challenge Barcelona
 • Ironman 70.3 Luxemburg
 • Ironman 70.3 Haugesund
 • Ironman 70.3 Lanzarote

Vilka småtävlingar jag kommer att köra vet jag inte ännu. Men jag sätter igång så snart jag börjat träna igen. Visserligen lär det gå segt i början. Men med några cykeltävlingar i benen tar jag mig tillbaka snabbare. Det lär bli ett gäng mindre tävlingar på Mallorca i början. I sommar kör jag några i Sverige och någon i Norge.

Borås Triathlon 2013, segrare
Om det blir något Borås Triathlon återstår att se. Trist att triathlon-SM, SM-veckan och SVT inte kombinerades i år.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.