Igår anlände äntligen Jeff, min gamla gymnasiebästis. Efter att vi mekat ihop cyklarna stack vi ut och cyklade och simmade.

Andreas Lindén cyklar

Efter mitt besök hos naprapaten förra veckan har jag inte en enda känning i baksida lår längre. Fantastiskt. Får dock se hur det känns efter några hårda löppass.

I helgen har jag försökt jobba undan så mycket som möjligt så att jag kan hänga på så många träningspass med Jeff det bara går. Men Ida tyckte jag jobbade för mycket så i lördags tog jag mig ut och mötte upp Ida med vänner på Anima Beach, 1 km från vår träningsbas. Det är viktigt även med mental vila ibland. Fast man behöver inte råka beställa in ett glas sangria för 8.50€ varje gång.

Andreas Anima Beach Anima Beach Harry S Truman Anima BeachHarry S Truman utanför Palmas hamn, på väg tillbaka till USA efter några år i Afghanistan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.