Jag har i över ett år drivit min triathlonshop på nätet och på lite olika events. Min tanke från början var att driva det i liten skala. Jag skulle bara sälja sådana produkter som mina sponsorer försett mig med. Det är en bra affärsidé och jag har sålt bra. Lite för bra för att det ska kunna vara litet. Men fortfarande för litet för att jag ska kunna anställa någon på heltid.
Om jag skulle satsa på shoppen skulle det säkerligen gå bra och jag skulle till slut kunna anställa någon. Kanske om några månader. Kanske om något år.

Men jag kommer inte ge shoppen den tiden. Istället ger jag den till min träning och återhämtning. Entreprenör var något jag trodde att jag var. Egentligen skapade jag nog bara företag och projekt för att kunna hålla på mer med triathlon.

Det är mycket möjligt att shoppen kommer att fortsätta drivas med mig som huvudperson men utan ansvar. Ett scenario där jag väljer ut vilka produkter som är bäst och därför ska säljas samt bidrar med erfarenhet/kunskap. I nuläget har jag ingen sådan plan klar. Men det är fullt möjligt att det formar sig inom de närmsta månaderna.

Produkter i Lindén Triathlonshop

Oavsett vad som sker kommer jag sälja ut allt jag har i lagret. Det blir väldigt bra priser på allt som ligger kvar. De flesta produkterna säljer jag för 30-60%.

Du kommer till min triathlonshop genom att klicka här. Du kan också se några utvalda reaprodukter nedanför.

Exempel på nedsatta produkter:

Jag har även lite begagnade prylar som jag själv använt samt en del demoex som fungerat som provexemplar/fotoex:

Visst har min triathlonshop inbringat lite inkomster. De har varit bra att ha. Men jag tror att jag gör mig själv en tjänst genom att komplettera min coachingverksamhet med 2-3 adepter extra istället. Jag känner mig väldigt bekväm i min roll som coach. Det är något jag gjort i snart fyra år. Under den tiden har jag hunnit coacha ett 40-tal olika individer mot olika mål. Efter att ha testat att driva och jobba med lite olika saker är det helt klart coachingen jag trivs bäst med.

Ta gärna kontakt med mig ifall du funderar över att anlita mig som tränare/coach framöver. Jag räknar med att ha fyllt samtliga coachingplatser i oktober.

Coaching, Andreas Lindén

 

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/7/3/7/andreaslinden.se/httpd.www/wp-content/themes/themetrust-create/inc/template-tags.php on line 681

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.