Succé för mitt i Borås GP

Igår var det hemmatävling här i Borås. Det var ett elitlopp som skulle gå runt centrum. Vi skulle köra runt på en 1200 m lång bana av gatsten. Det var ett mycket stort och bra startfält med flera utländska cyklister samt cyklister från Sverige som normalt tävlar i utlandet.

Tävlingen ingick i Scandinavian Week och var den tredje utav fyra deltävlingar. Ledare var Robert Österling av den sammanlagda listan och Vasil Kyrienka var ledare i spurtpristävlingen.

Tävlingen blev mycket lyckad med massor av publik, inte bara cykelintresserade utan många av de som skulle på torsdagskväll gick till banan och hejade på cyklisterna. Det var ett mycket uppskattat arrangemang som jag tror kan locka fler till cykelsporten om det återkommer nästa år igen och blir en tradition.

För Team MA gick det bra och Håkan Nilsson körde in på en finfin sjundeplats efter ett mycket bra lopp. Vann gjorde Vasil Kyrienka från Vitryssland. Vasil leder nu tävlingen totalt och innehar även spurtpriströjan.

Jag själv bröt efter tre varv då jag kände av mina vurpor i Kanada. Tror det går över snart så att jag kan tävla igen.

Grattis till er som var med och arrangera loppet, ni kan vara mycket nöjda!

Ett stort tack till alla som ställde upp som funktionärer, det ni gjorde var utmärkt!

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/7/3/7/andreaslinden.se/httpd.www/wp-content/themes/themetrust-create/inc/template-tags.php on line 681

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.