I söndags var det dags för Västboloppet i Burseryd. Vi kom till start med tre man denna dag då vi för en gångs skull slapp regn.

Taktiken vi hade denna dag var att köra sönder de andra genom att attackera. Vi gjorde som vi sagt och attackera hela tiden utan att vi fick någon större lucka. Loppet avgjordes på tredje varvet då det stack en grupp när jag åt som jag därför inte kunde haka på. Tempot sänktes och då satte Emil Lenberg in en attack och fick en stor lucka. Han körde starkt och var loss ensam ett bra tag, sedan höjdes tempot i klungan och vi kom ikapp. När Emil blivit uppkörd satte jag in nästa attack och fick med mig tre cyklister. En av dem lade sig på hjul då han hade sin lagkamrat i utbrytning längre fram. Vi körde inte superfort tillsammans och jag visste att jag hade ett dåligt läge med Hymercyklisten som inte drog. Vi tappade tid på gruppen framför som höll undan till mål. Även vi höll undan till mål med god marginal till klungan. I våran grupp tog jag hem spurten och slutade fyra. Emil och Ludvig var i klungan och såg till att tempot hölls ner när jag var loss.

Positivt: Spurten var helt okej av mig.

Emils och Ludvigs körning var mycket bra.

Vi körde som ett lag väldigt fint.

Vi slapp regn.

Negativt: Att jag missade den avgörande utbrytningen p g a att jag inte tänkte på att jag borde sitta längst bak i klungan och äta eftersom jag var så bevakad av de andra.

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/7/3/7/andreaslinden.se/httpd.www/wp-content/themes/themetrust-create/inc/template-tags.php on line 681

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.