I helgen har jag kört Laxå 3-dagars. Det började i fredags med en ganska knixig prolog på 1500 m. Jag fick tiden 2.07 och det var fyra sekunder ifrån segertiden.

På lördagen var det dags för GP 52 km på en kurvig och ganska kuperad bana. Jag försökte komma med i utbrytning men det visade sig vara i princip omöjligt denna dag då jag var bevakad hela tiden av de andra cyklisterna. Efter ett tag stack det två man när jag precis varit loss. Dessa höll sedan hela vägen till mål med en minuts marginal. En åkare kom sedan in strax före klungspurten där jag blev tvåa och fick en femteplacering.

På eftermiddagen körde vi sprint 300 m i motlut. Jag gick vidare från första heatet men åkte ur i det andra. Denna etapp var egentligen betydelselös för sammandraget.

På söndagen skulle vi köra tre mil tempo. Jag började bra och körde snabbt upp killen som startat före mig. Efter tio minuter började dock mitt ben att domna bort. Efter femton minuter hade jag inte längre någon känsel i det och loppet var kört. Det är inte första gången detta händer men nu sabbade det hela loppet sammanlagt för min del. Till min stora förvåning blev jag trots allt sjua och tog en sjunde plats i sammandraget men jag hade hoppats på en seger så jag är definitivt inte nöjd.

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/7/3/7/andreaslinden.se/httpd.www/wp-content/themes/themetrust-create/inc/template-tags.php on line 681

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.