Hej!

Har kört SM linjet i Falun i helgen. Det gick fint och en morgongrupp stack i början där vi hade 3 starka cyklister. På den hyfsat hårda banan föll cyklister av klungan hela tiden. Till slut var det endast jag, Patrik Morén och Fredrik Eriksson som var amatörer kvar. Patrik är 22 och är även han med i u23 tävlingen. Jag försökte mig på en ordentlig attack med 3 varv kvar för att se hur långt det räckte. Min utbrytning blev dock inkörd några mil senare. Jag förlitade mig på att favoriterna från CSC Markus Ljungqvist och Gustav Larson samt bröderna Stevenson skulle köra in utbrytningen. Det blev aldrig så då de helt enkelt inte orkade. Sista varvet koncentrerade jag mig endast på att försöka plocka u23-mästartröjan. Jag satte mig på Patriks hjul inför spurten. I sista kurvan hoppade dock kedjan till och hjulet låste sig. Jag var riktigt nära att köra in i refugen mitt i kurvan men klarade mig undan med en punktering, dessvärre förlorade jag chansen att utmana Patrik i spurten om tröjan. Växlarna hade fungerat riktigt dåligt hela loppet efter att någon åkt in i min bakväxel i ett tidigt skede.

Jag var riktigt besviken efter men det kommer fler chanser. Nästa kommer på lördag då EM går i Italien.

Med vänlig hälsning Andreas

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/7/3/7/andreaslinden.se/httpd.www/wp-content/themes/themetrust-create/inc/template-tags.php on line 681

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.