I Varberg var det ett långt GP med mycket prispengar och hård konkurrens. Det danska proffslaget GLS hade flera åkare till start. Utöver dem fanns nykorade mästaren Jonas Ljungblad, Lucas Persson, Michael Stevensson och Håkan Nilsson.

Jag var riktigt sliten sen SM vilket säkert fler var utom de som bröt vilket nästan 100 man gjorde… Jag försökte ett flertal gånger att attackera och bilda en grupp men blev inhämtad varje gång då jag inte kom loss med rätt folk. Sex man kom loss efter att ha kontrat på min och Lucas utbrytning och jag missade den gruppen och förlorade därmed loppet.

Det blev dock en fin genomkörare innan EM.

//Andreas

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/7/3/7/andreaslinden.se/httpd.www/wp-content/themes/themetrust-create/inc/template-tags.php on line 681

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.