Jag kom fram till Verbania på torsdag kväll efter att ha rest från klockan fem på morgonen. Väl framme kom inte mitt bagage till flygplatsen. Jag fick låna grejer att träna med vilket gick sådär… På fredagen åkte jag och köpte ett par skor som jag skulle köra i. När jag kom tillbaka till hotellet hade mina grejer äntligen kommit.

På lördagen startade vi klockan två då det var som allra varmast nästan 40 grader och stekande sol. Jag var helt snurrig efter 500 m i den stekande hettan och klev av loppet efter drygt 6 mil. EM resan var en katastrof och något jag helst glömmer. Ett praktexempel på hur man inte ska ladda upp inför årets hårdaste race. Jag hade behövt ett par dagar på mig där nere för att vänja mig vid hettan och gärna mitt bagage också. Hotellet vi bodde på var okej men låg på toppen av en backe så rullpassen jag körde på Jonas cykel jag lånade blev till att rulla nerför backen och sen trampa upp de 10 kilometrarna tillbaka i den hyfsat branta stigningen igen.

Efter EM åker jag till U6 för att därefter ta lite semester i Dalsjöfors.

//Andreas

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/7/3/7/andreaslinden.se/httpd.www/wp-content/themes/themetrust-create/inc/template-tags.php on line 681

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.