I veckan som gått har jag kört 3 GP lopp och ett linjelopp. De tre GP loppen gick i Alingsås, Skara och på hemmaplan här i Borås. På dessa tre lopp lyckades jag inte få till det utan kom inte längre än med försök till topplaceringar. Formen var borta och kraften i benen fanns bara inte kvar. Min bästa placering dessa dagar var 15:e i Borås. Den tävling som jag sett mest fram emot. Det var massvis med folk, fin stämning och utmärkt väder. Hoppas att det går bättre nästa år då jag förhoppningsvis är i bättre form.

På lördagen körde jag Scandinavian Open i Vårgårda. Formen var lika usel idag som tidigare i veckan. Men bara de första 14 varven, sen kom jag igång och körde riktigt bra. Sista varvet gick fort och det var kamp inför sista kurvan där jag gick in bland de första tio för att sluta 5:a på denna 19 mil långa UCI-kategoriserade tävling. Ett riktigt fint resultat, särskilt med tanke på att jag var nära att bryta efter 10 varv (11 mil). Jag värderar 5:e platsen som mitt tredje bästa resultat för i år vilket är bra med tanke på min bristande form.

Nästa helg blir det nog Burseryd för min del där jag ska åka ett GP och ett linjelopp.

//Andreas

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/7/3/7/andreaslinden.se/httpd.www/wp-content/themes/themetrust-create/inc/template-tags.php on line 681

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.