Har varit ute och kört 1 h rullpas i trevligt sällskap med Henke och Ove, Team Glasrikeresan. Lustigt var att båda lyckades växla av sina vajrar med fem minuters mellanrum. Jag hade ganska kul åt detta.

När jag sedan kommer hem börjar jag klippa gräset. Som ett virus förföljde oturen mig hem och gräsklipparen gav upp. Att fylla på med lite mer soppa var ollönsamt. Inte ens att svära åt den hjälpte! En växelvajer kostar inget men en gräsklippare går nog på en 5 lök. Bara att hoppas att den går igång igen…

Skrattar bäst som skrattar sist!

Imorgon blir det Glasrikeresan. Jag har kört grymt hårt för att komma igång igen. Får se om det hjälper eller om jag är sliten istället.

///Andreas

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/7/3/7/andreaslinden.se/httpd.www/wp-content/themes/themetrust-create/inc/template-tags.php on line 681

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.