Alla som vill är välkomna att träna med mig! Jag kommer lägga upp ett schema med samlingstider/platser på bloggen.

Jag och Henrik Åbom bestämmer runda och hastighet. Vi väntar inte på någon på distanspassen. Motionärer, proffs, mammor, triathleter, bakfulla studenter och fikaälskare har hängt med i 5h förut. Det går inte särskilt fort på distanspassen.

På back/löpintervallerna återkommer vi till samma utgångspunkt hela tiden. Där kan alla vara med. Vi har ett handikappsystem där differensen mellan cyklisterna avgör starttiden emellan dem. Därför blir det alltid ett tävlingsmoment. Vi letar upp de finaste backarna (oftast Tosseryd) och producerar smärtsamt underbara watt i någon timme tillsammans.

Styrketräningen kör jag på Onyx i Borås. Jag ska få tips och råd av Stefan Rolf på vilka övningar jag ska göra. Därför kör jag den gärna själv. Kom gärna och träna samtidigt och avsluta med ett traditionellt bastu eller bubbelbad.

Det blir så mycket roligare om vi är många. Jag är en proffessionell pratmakare, därför behöver jag också många att träna med för att ingen ska tröttna.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.