Nu har jag läst igenom alla ark som rör vistelserapportering. I foldern står det att endast 500 idrottare i Sverige behöver vistelserapportera. Rent logisk borde jag därför tillhöra de 500 bästa idrottarna i landet. Kanske/kanske inte. Hur som helst tillhör jag de 500 mest misstänkta. Som utvald till detta tar jag mig friheten att använda dem till att marknadsföra mig som Ren Idrottare.

Som vistelserapporteringsskyldig måste jag ange tre platser i veckan där jag tränar i en timma. Det får inte gå mer än 72h mellan dessa tillfällen. Varje månad anger jag detta via internet. Om jag behöver ändra något kan jag göra det via SMS.

Problemet med vistelserapportering för mig är att ange en plats där jag befinner mig och tränar i en timma. Jag har bara ett återkommande pass varje vecka. Dagsträningen bestämmer jag alltid på morgonen. De planerade cykelpassen som jag har kan jag inte skriva med eftersom jag förflyttar mig med upp till 65 km på en timma (på pacepass bakom scooter). Det verkar som att kontrollanterna blir välkomna på mina yogapass och morgonsimpass. Hoppas de inte är sjusovare…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.