Yo bro!

Nu har jag skrivit klart ditt träningsschema.

Börja med en gång. Helst igår.

Du har fått ett upplägg med korta pass. Kör dem stenhårt. Att hålla på länge är bara löjligt och slöseri med tid. Den tiden kommer vi slösa bort efter jul eftersom uthållighet är en färskvara. Nu lägger vi fokus på din kondition och din styrka. Det är ett rätt tufft schema, men upplägget är lagt så att du alltid ska vara pigg inför dina nyckelpass. För att du ska utvecklas krävs det att du pressar dig till max på passen som du ska pressa dig till max på. Om du tar i 95% istället för 100% så får du bara 50% av effekten. För att ta i 100% måste man koncentrera sig. Håll fokus på att komma framåt och på din teknik. Tänk på varje steg som du tar och gör det så effektivt som möjligt. När det tar emot och tårarna kryper fram – tänk då på vad jag skrev om effekten av 100% vs. effekten av 95%.

Att spy är en del av träningen.

///Pro

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *