Det omöjliga är i år möjligt. Jag funderar allvarligt på att göra ett försök att åka från söder till norr. Det borde ta ca 10 dagar. Jag måste trycka på rätt ordentligt för att klara den tiden. Men det är en del av hela grejen. Tror inte att någon har gjort detta förut någonsin. Enda problemet är att jag måste äta mat och betala min hyra i januari.

Därför måste jag ha en sponsor till det. Om någon är sugen på att synas genom detta kan ni ringa mig. Att få med media blir en baggis.

Ja, jag menar allvar. Det hade varit roligt.

MVH
Andreas

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/7/3/7/andreaslinden.se/httpd.www/wp-content/themes/themetrust-create/inc/template-tags.php on line 681

9 Comments

  • Underbart! Men lite nyfiken på hur ska det gå till praktiskt? Rullskidor med dubbdäck, skoter innan som spårar eller bara köra på vägarna och byta skidor ett par gånger ;) Behöver du praktisk hjälp vet du vart jag finns. Ses!

    • Grejen är väll den att det inte ofta ligger snö i hela Sverige så man kan åka på riktiga skidor hela vägen. Springa borde ju vem som helst kunna göra. Blir kanske svårt att göra om detta med växthuseffekt å allt :) Hoppas du gör det och lycka till isf!

  • Är det någon som klarar av detta stolleprov så bör det vara du!
    Fast liksom Marcus är jag lite nyfiken på hur du ska genomföra det praktiskt :)

  • Sjukt härligt idé! Hoppas du hittar någon som är villig att sponsra.
    10 dagar är en sjukt pressad tidsplan, ska du snitta 25 mil om dagen i ospårade förhållanden?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.