Jag tar det lite lugnt nu inför kommande hårdträning och avverkade igår ett pass som jag kallar för banansafari. Det är min tolkning av den populära stenåldersträningen. Passet är en blandning av terränglöpning, öppet vatten-simning (inte på vintern) och funktionell styrka.

Igår gjorde jag 13 chins. För en vecka sedan klarade jag bara tre. Löpningen gick smidigt och jag kunde äntligen räkna ut vilken kilometerfart jag haft på backintervallerna jag kört vid kypesjön för ett år sedan. Bästa tiden från stugan upp till toppen var för mig 3:52. Det innebär en kilometerfart på ca 3:10. För att vara uppför en hyffsat brant backe är det fullt dugligt.

///Andreas

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/7/3/7/andreaslinden.se/httpd.www/wp-content/themes/themetrust-create/inc/template-tags.php on line 681

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.