Jag har varit sjuk i över en och en halv vecka. Det var först i tisdags som jag kände mig bättre igen.
Denna veckan kommer jag att få ihop 52 arbetstimmar. Även fast jag inte arbetade i måndags. Dessutom har jag tvåmföreläsningar att jobba med. En på söndag och en på tisdag. Dem hinner jag med också. Inga konstigheter.

Vad jag helst vill få fram är att jag skulle hinna med att träna också. men jag väntar nog med det tills imorgon. Det är bäst att vila tills alla symptom är borta. Hur som helst är det hur fånigt som helst att skylla sin aktivitet på sitt heltidsjobb.
Att bli försoffad av sitt heltidsjobb är en lögn mot sig själv. Ta lite ansvar istället för att gnälla.

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/7/3/7/andreaslinden.se/httpd.www/wp-content/themes/themetrust-create/inc/template-tags.php on line 681

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.