Jag har en beställning från Vitargo som ligger hemma hos mig och väntar på att kunden ska komma hem från Mallis. Eftersom jag var för lat för att bära ner paketet till förrådet så ligger det och väntar i hallen. Min stora och enda vettiga spegel finns i hall. Ida är tjej och tillbringar därför mycket tid i hallen.
Eftersom hon är tjej så äter hon på onaturliga tider och passade på att smaska i sig en energibar när jag inte var hemma.

Nu sitter jag med 24 bars och en öppnad kartong. Likheterna vandrar iväg med tankarna och tar mig till min femårsdag då jag och min nyvakna bror satt och lade pussel. Jag hetsade ihop så mycket av pusslet som möjligt samtidigt som han hetsåt så mycket av pusslet som möjligt.

Det lämpliga straffet för Ida är straffträning. Testcykel med fokus på lidande.

Sist fick hon avsluta med 15 minuter 15/15. Det innebär 15 sekunder max följt av 15 sekunder vila, i 15 minuter. Det är något som de flesta elitcyklister vägrar köra då det är för jobbigt. Men det berättade jag inte för henne.

 

Vi säljer skäjtbårdar på City Gross. Tyvärr är jag för tung.

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/7/3/7/andreaslinden.se/httpd.www/wp-content/themes/themetrust-create/inc/template-tags.php on line 681

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.