Just nu sitter jag och plockar ihop lite bilder till två föreläsningar. Den ena föreläsningen är på söndag i Göteborg och den andra är på onsdag i Skövde. I Göteborg är föreläsningen privat men i Skövde är det fritt att komma.

Söndagens föreläsning kommer att handla om så mycket jag hinner med. Vad som blir speciellt med den föreläsningen är att jag kommer att berätta mycket om när jag provcyklade för Team Saxobank på deras januariläger.

På onsdagen kommer jag att hålla en speciell föreläsning. Den kommer att bestå av 20 st bilder. Varje bild kommer jag att ägna 20 sekunder. Jag har 3 olika alternativ om vad jag ska prata om. Förhoppningsvis kan jag bestämma mig på måndag.

För mer info om föreläsningen i Skövde kan ni kika på: http://www.pecha-kucha.org/night/skovde/newsletters/2003

I början av april kommer jag antagligen att hålla en föreläsning på Springtimes klassikerläger i Portugal. Den kommer att handla om Superklassikern.

Efter dessa tre föreläsningar har jag fått fler förfrågningar. Det är riktigt kul att folk vill höra på vad jag har att säga!

Trevlig helg!
/Andreas

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *