Jag fick precis hem en reklamkatalog från adidas. Exceptionella Löpsteg? Kika på tjejen till vänster och foten på det håriga benet. Brr.

20110328-124105.jpg

20110328-124144.jpg

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/7/3/7/andreaslinden.se/httpd.www/wp-content/themes/themetrust-create/inc/template-tags.php on line 681

9 Comments

  • Riktigt roligt Andreas :-) T.o.m jag stör mig på det orakade benet! Måste dessutom säga att löpsteget är exceptionellt dåligt hon måste ju fokusera på att landa på hälen…

  • Jag ser bara två vältränade och solbrända tjejer, som säkert behöver lite kärlek!

  • Vaddå? hon kanske bromsar in för att inte krocka med fotografens assistent som står och fumlar med nåt stativ eller liknande.
    Håret på benet benet är däremot svårare att bortförlara.

  • Det är skrämmande ofta som löpstegen ser ut sådär i reklamsammanhang. Måste vara för att fotografen vill ha en bild där de sträcker på kroppen så mycket som möjligt?

  • Lite kul, se reklamen för Saucony Kinvara (http://www.youtube.com/watch?v=842vdGd4q9s). I filmen springer löpare med uttalad hällandning. Rena skämtet, dessa skor är jättesköna, men bara så länge som du inte landar på hälen. Jag tror egentligen inte Saucony visste vad de pratar om. Eller så kan det vara de som gjort reklamfilmen som inte vet vad de gör.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.