Jag behöver referenser för att marknadsföra mina föreläsningar och mig som personlig tränare. Därför vänder jag mig till er, som uppskattat det ni hört eller fått uppleva, med frågan om ni kan skicka in några ord om varför man bör lyssna eller anlita mig som föreläsare/tränare?

Vill ni vara anonyma går det bra. Skriv det i så fall, annars publicerar jag med namn.

Skicka texten till info@andreaslinden.se

Tack på förhand!
/Andreas

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/7/3/7/andreaslinden.se/httpd.www/wp-content/themes/themetrust-create/inc/template-tags.php on line 681

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.