Det går bra nu. Jag är nere på 72,9 kg. Som mest i vintras vägde jag 79,9 kg. Då var jag inte särskilt tjock. Bara lite julsvullen. Det allra bästa är att jag kan springa lite igen. Nu i början blir det bara några kilometer åt gången. Men det går så otroligt lätt och fint. Vikten gör stor skillnad för löpningen. Sju kilo är en hel del dessutom.

Styrketräningen går lika bra som alltid. Som mest har jag denna veckan gjort 6 st dead hang muscle-ups i rad. Mina handstående armhävningar är också på gång. Det kommer nog upp en video på det om några veckor.

Självklart kommer det också upp en deffbild. Det är A och O i en träningsblogg.

 

One Comment

  • Tja. Hur gör du för att deffa ner dig utan att tappa muskelmassa? Skulle själv behöva tappa ett par kilon, spciellt för att bli lite lättare vid just löpning. Vad äter du tex?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *