I årskiftet till 2012 flyttar jag till Mallorca. Jag har tagit beslutet och kommer att välja lägenhet i höst. Troligtvis blir det en trea eller fyra någonstans i Palma eller Andratx.
Förut var tanken att flytta ner tillsammans med Ida. Tyvärr tog det slut mellan oss för en tid sedan. Men min plan på att flytta förändras inte. Jag flyttar ner ensam.

På Mallorca kommer jag att träna för att bli bäst på det jag gör. Min potential i triathlon är stor och jag kommer att ha utopiska möjligheter att bli bra där nere. Jag kommer att sakna mina vänner & familj men flygresan hem är inte särskilt lång och inte heller dyr. Mina planer på att flytta hem igen finns inte. Jag kommer nog att stanna några år.

För att överleva håller jag på att spara till en stor buffert som säkerhet. Försörjningen går ut på att hyra ut rum i lägenheten till idrottare som vill ner och träna med mig. (Eller utan mig.) För dubbelrummen kommer jag ta mellan 3-4000 kr/vecka. Det blir 1500-2000 kr/person. Flygresan ner kostar 1000 kr tur och retur om man bokar Ryan Air någon månad i förväg. Boendet kommer att vara fantastiskt och träningslägret blir grymt prisvärt.

Mitt egna företag har kommit igång på riktigt och jag har en del kunder att coacha. Det gör jag på distans.
Dessutom ska jag försöka få någon tidning/nyhetssajt att ha mig som bloggare. Även där kan jag få in lite fasta pengar varje månad.  Jag tror att många kan vara intresserade.
Under hösten 2012 kommer jag att föreläsa för alla sponsorer och även hålla privata förläsningar.

På plats kommer jag att plugga både spanska och tyska. Samtidigt.

Utöver det kommer jag nästa sommar att göra den hårdaste utmaningen hittills och genom det få in sponsorer till mig själv.

/Andreas

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/7/3/7/andreaslinden.se/httpd.www/wp-content/themes/themetrust-create/inc/template-tags.php on line 681

5 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.