Simning är en enformig idrottsgren. Kakelplattor och vändning var 50:e meter. Simning i öppet vatten är varken eller. Du tröttnar inte på kakelplattor men du får heller inte nöjet att vända. Det går på ett ut.

Jag älskar att simma. Det är underbart att känna känslan av brännande axlar och växande latsmuskler. De dagar då känslan inte kan locka mig tar det visuella över. Allt naket i bassängen är ibland motivation nog.


Idag var en sån dag då inget av de normala frestelserna fick mig exalterad. Jag var helt ensam i poolen. Armarna gick av sig själva och den enda lättklädda människan var jag. En växt klarar sig bara om den har både sol och vatten. För mig är det samma sak. Kombinationen gjorde min dag. Natt. Och troligtvis nästa vecka.

 

Jag har fått en rosa badmössa för att avdramatisera intrycket av mig.

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/7/3/7/andreaslinden.se/httpd.www/wp-content/themes/themetrust-create/inc/template-tags.php on line 681

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.