Under den senaste tiden har många undrat hur de ska ta kurvor på bästa sätt. Jag har letat efter någon video som visar detta på att bra sätt. Men jag hittar bara hafsiga ihopaplock med konstig musik på youtube.

Är det någon som har en länk till en bra video?  Det behöver inte vara någon instruktionsvideo. Bara film på när något skickligt proffs trycker på utför. Tänk Paolo Savoldelli.

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/7/3/7/andreaslinden.se/httpd.www/wp-content/themes/themetrust-create/inc/template-tags.php on line 681

3 Comments

    • Din länk, Carl, är ju till när Cancellara fick punka och passade på att ta pinkpaus innan han rullade vidare. – Det är den vackraste utförskörning jag vet. Finns n å g o n t i n g som är snyggare än den?

  • Ja precis Stig! Satt och såg den sändningen, han var så lugn och metodisk, han visste att han skulle köra ikapp klungan. Och som han gjorde det… Jag blir kallsvettig varje gång han ska passera läkarbilen, det kan inte vara mycket luft mellan honom och bilen när han rundar den!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.