Det går bra för mina adepter som jag tränar. De trivs med träningen, gör framsteg, höjer sina målsättningar, klarar sina målsättningar och är motiverade till tusen. Det är hur kul som helst. Men jag gillar också när det tar emot. När utmaningen är, likt födelsedagsbacken, 27% motlut och till synes helt oforcerbar. Om jag tar i lite för mycket kommer jag inte uppför hela. Om jag lutar mig tillbaka och slappnar av så faller jag.

Därför vill jag ha en motvillig adept som vill tappa i vikt. En som vill att jag både ska ha verktygslådan och sedan utföra arbetet åt dem. Helst ska adeptens inställning vara att de inte kan gå ner i vikt.

Jag lovar att jag kan få vem som helst att gå ner i vikt. Det är min utmaning.

 

4 Comments

  • Det innebär både och. Dels skickar jag mail med scheman, träningspass, pulszoner m.m. Sen pratar jag i telefon med kunden olika ofta beroende på avtal. Är du mer intresserad kan du kika på http://www.pscoaching.se
    Ha det gött!
    /Andreas

  • Haha, det låter precis som jag :)
    Försöker träna men kan aldrig ta tag i det. och när jag väl gör det, så känns det som att ingenting händer.

  • Hur tjock måste man vara? Om man har 2 kg o vill bli lika snygg som dig är man tjock nog? Vill verkligen testa vad det kan bli av en 45+are…har ju inga problem att träna då det är en de av livet men det är klart att få bli så bra att jag kan göra superklassikern på max 10% mer tid än dig vore kul:)) eller 20 eller bara klara den kanske…du kanske kan hjälpa mig att sätta målet? maraton under 3 tim? sm crossfit top 5? kan avsätta 10-12 tim per vecka…Nu har du fått ett mål, att sätta mitt o att få mig att lyckas…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *