Det går bra för mina adepter som jag tränar. De trivs med träningen, gör framsteg, höjer sina målsättningar, klarar sina målsättningar och är motiverade till tusen. Det är hur kul som helst. Men jag gillar också när det tar emot. När utmaningen är, likt födelsedagsbacken, 27% motlut och till synes helt oforcerbar. Om jag tar i lite för mycket kommer jag inte uppför hela. Om jag lutar mig tillbaka och slappnar av så faller jag.

Därför vill jag ha en motvillig adept som vill tappa i vikt. En som vill att jag både ska ha verktygslådan och sedan utföra arbetet åt dem. Helst ska adeptens inställning vara att de inte kan gå ner i vikt.

Jag lovar att jag kan få vem som helst att gå ner i vikt. Det är min utmaning.

 

5 Comments

  • Det innebär både och. Dels skickar jag mail med scheman, träningspass, pulszoner m.m. Sen pratar jag i telefon med kunden olika ofta beroende på avtal. Är du mer intresserad kan du kika på http://www.pscoaching.se
    Ha det gött!
    /Andreas

  • Haha, det låter precis som jag :)
    Försöker träna men kan aldrig ta tag i det. och när jag väl gör det, så känns det som att ingenting händer.

  • Hur tjock måste man vara? Om man har 2 kg o vill bli lika snygg som dig är man tjock nog? Vill verkligen testa vad det kan bli av en 45+are…har ju inga problem att träna då det är en de av livet men det är klart att få bli så bra att jag kan göra superklassikern på max 10% mer tid än dig vore kul:)) eller 20 eller bara klara den kanske…du kanske kan hjälpa mig att sätta målet? maraton under 3 tim? sm crossfit top 5? kan avsätta 10-12 tim per vecka…Nu har du fått ett mål, att sätta mitt o att få mig att lyckas…

  • Jag behöver hjälp, jag är trött på att vara inlåst i min egen kropp. Att inte orka eller ens klara av en 10min promenad. Min kropp borde vara de bästa redskapet jag har till min förfogan men de är allt annat än de. Jag hatar inte min kropp , men jag hatar vad jag gjort mot den . Och vet inte hur jag tar mig ut. Jag börjat undvika speglar för reflektion gör mig så arg. Jag vill inte dö in låst i det här. Om du kan gör mirakel, gör ett av mig. Jag ber dig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.