Imorgon kommer jag och min webmasterbror att arbeta igenom den nya hemsidan. Jag har tröttnat på min gamla och har därför valt att köpa en ny av honom. För att fira den nya hemsidan kommer jag att lägga upp ett träningstips varje dag under de första veckorna.
Tipsen kommer mest att handla om styrketräning. Det är det enda jag kan göra nu. Eller. Inte ens just nu med trasig fot och stukade fingrar. Men om några dagar kan jag nog sprätta upp lite muscle-ups igen. Eftersom jag har ordnat en tjej som kan filma (hon vet inte om det än) så kommer det att bli videoklipp med förklarande text i varje inlägg.

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/7/3/7/andreaslinden.se/httpd.www/wp-content/themes/themetrust-create/inc/template-tags.php on line 681

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.