I november ska jag föreläsa på den Svenska Sportmässan i Jönköping. Jag håller en föreläsning på lördagen och en föreläsning på söndagen. Det finns 250 st platser för mässans besökare. Under den veckan kommer jag att hålla fyra föreläsningar. Kanske fler. Jag håller en föreläsning i Borås onsdagen innan. Dock handlar de inte om samma saker. Gå på båda!

Föreläsningarna i Jönköping blir 45-50 min långa. Jag kommer att prata om En Svensk Superklassiker, vad det innebär, varför, vilken typ av mental påfrestning det innebär och därifrån dra paralleller till det vardagliga livet.

Det är riktigt kul att föreläsningarna tar sig. Jag gillar att kunna inspirera och påverka människor. Hela företaget går bra nu. Nu är det bara foten som fattas. Sen kan jag träna hur mycket jag vill!


Sportson var ett kul jobb, men jag trivs bättre utan fasta tider.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.