På fredag ska jag stå i En Svensk Klassikers monter under Lidingöloppet. Därför ska jag ikväll åka och träffa min gamla rektor och tränare Micke Thorén. Han är numera VD för ESK och arbetar med att utveckla allt ännu mer. Intressant! Jag kommer att finnas vid montern mellan 12-14 och 17-21. Något lopp blir det tyvärr inte. Förra året sprang jag däremot runt. Dock hade jag varit skadad fram tills två veckor före start. Tiden blev 2:06 trots att jag höll igen. Någon gång ska jag springa under 1:50.


Borås Triathlon 2010

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/7/3/7/andreaslinden.se/httpd.www/wp-content/themes/themetrust-create/inc/template-tags.php on line 681

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.