Jag och brorsan håller på att lägga upp alla mina träningspass på min hemsida. Det är dock bara mina kunder som har tillgång till dem. Snyggt blir det och tid tar det. I och med mitt nya system kommer kunderna att få en bättre översikt över alla pass. De behöver heller inte skicka eller öppna filer i knepiga format. Eftersom de flesta numera har internet i sin telefon kan passet följa med ut på cykelturen. I telefonen!


Passbanken blir grymt lättläst. Valmöjligheterna blir också större. Jag kommer att rekommendera ett visst pass till varje kund. Men sedan kan de själva välja ett annat pass ur samma kategori. Det passet som känns roligast för dagen kommer alltid att ge bäst effekt. I rutan ”Effektivitet” kan de lätt se skillnaderna och likheterna mellan passen.

Självklart kommer Det att finnas en förklaring till varför man kör varje pass. Förståelse är mycket viktigt för att kunna motivera sig!

Sen är jag fortfarande sjukt sugen på att köpa ett par nya Oakley Radar. Ska jag eller ska jag inte? Det är egentligen bara fikapengar. Och fyra extralinser är inte fel att ha!


Mums!

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/7/3/7/andreaslinden.se/httpd.www/wp-content/themes/themetrust-create/inc/template-tags.php on line 681

2 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.