Han äter ju hela tiden! Inte mycket, men ofta. Jag brukar äta två gånger om dagen. Träna – frukost/lunch, träna – middag. Om jag äter mycket, istället för att hålla på att dalta under varje måltid, får jag i mig tillräckligt med kalorier. Nu ska vi ställa oss och laga käk igen.

Med två nördar i hushållet utbröt smärre kaos när jag visade min nya kamera. Nikon P300. Eller nåt…. Vi passade på att ta lite varierande bilder under kvällen.

 

Mariatrappan från Mariatorget  upp till Tavastgatan är fantastisk på kvällstid.

Jag funderar på att beställa ett par nya Oakley Radar. (Glasögonen ni ser på bilden.) Sjukt snygga och funktionella. Paret är svarta med röda ikoner och öronkuddar. Originallinserna är polarized fire. Utöver dem följer det med fyra (FYRA!) par extralinser. Svarta, transparenta, gråa och gula. Jag tror jag slår till.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.