På onsdag åker jag till Borås. Där ska jag föreläsa. Sedan stannar jag kvar i en vecka för att jobba. Eftersom Ida inte är med kan jag jobba mellan 7-23. Samma tider som Ica City har öppet. Men jag har mycket att göra och behöver jobba ikapp det. Utöver det ska jag spana in Pasis nya gym, simma i Alidebergsbadet, springa i Kypeskogen, cykla i Häglaredsbacken och träffa min familj.

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/7/3/7/andreaslinden.se/httpd.www/wp-content/themes/themetrust-create/inc/template-tags.php on line 681

One Comment

  • Spana in Pasis nya gym, simma i Alidebergsbadet, springa i Kypeskogen, cykla i Häglaredsbacken och träffa min familj Mellan kl 23:01 – 06:59??

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.