Nu ska jag dra iväg på ett långt cykelpass med en av mina kunder. Vi åker norr om stan någonstans. Jag hittar inte alls där uppe. Det ska bli kul att sitta på hojen i några timmar. Har inte gjort det sedan förra veckan. De senaste dagarna har jag jobbat en hel del. Jag sitter och skriver föreläsningar samtidigt som jag håller på att skapa en passbank till min hemsida. Det tar lite tid.

Jag ska nog köra mina första backintervaller sedan skadan till helgen. Häglaredsbacken i Dalsjöfors ger mig ståpäls. Den är så klassisk som en klassisk backe kan bli. Mitt rekord ligger på 1:50 från banvallen upp till toppen. Det är faktiskt rätt snabbt.

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/7/3/7/andreaslinden.se/httpd.www/wp-content/themes/themetrust-create/inc/template-tags.php on line 681

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.