Den första december flyttar jag och Ida till Mallorca. Stockholm var fantastiskt men Mallorca har alltid funnits i tankarna. För att överleva där nere kommer jag att fortsätta att coacha på distans. Mina kunder kommer dessutom att få åka på träningsläger hos mig för väldigt bra pris. Vi kommer även att erbjuda riktigt bra träningsresor där vi ordnar allting. Jag blir ledare och tränare. Ida blir webbredaktör och administratör.

Vi har ordnat en lägenhet på Mallorca från och med december. Lägenheten i Stockholm är uppsagd. Vi kommer att bo i en trea mitt centrala i Palma. Det är en stad som är enkel att cykla i. Löpningen går också bra att köra där. Simningen har jag ingen aning om hur den fungerar. Men det löser jag.

På Mallorca ska jag satsa 100% på triathlon. Jag vet att jag har potential. Det går ett par fina tävlingar som jag ska köra. De två första går i April och Maj. Den sista går i september. Träningsmöjligheterna är fantastiska och jag är otroligt motiverad. Jag flyttar inte för att bli bra. Jag flyttar för att bli bäst.


Takterassen som tillhör lägenheten.

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/7/3/7/andreaslinden.se/httpd.www/wp-content/themes/themetrust-create/inc/template-tags.php on line 681

6 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.