Nu är resan till Palma bokad. Jag åker ner den första december. Jag kommer att fortsätta vara registrerad som boende i Sverige. Men eftersom jag kommer att vara där så mycket blir det precis som en flytt. Förmodligen kommer jag hem i slutet av maj. Då stannar jag i Sverige i en månad. Därefter är jag på Mallorca fram till oktober. Då åker jag hem igen och hälsar på ett tag.

Lägenheten är möblerad där nere redan. Jag kommer bara att ha ”färdiga boenden” för att jag ska kunna vara mer flexibel och ha möjlighet att flytta. Alla mina prylar kommer att vara i Borås och mitt företag kommer också att vara registrerat i Borås.

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/7/3/7/andreaslinden.se/httpd.www/wp-content/themes/themetrust-create/inc/template-tags.php on line 681

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.