Idag har jag och Ida varit och hämtat nyckeln till lägenheten. Vi fick lite information om hur området ser ut osv. Det ska bli intressant att bo inne i staden. Tidigare har vi bara bott utanför. Jag har genom åren bott på många olika hotell men aldrig något inne i Palma. Vid några tillfällen har jag cyklat genom stan. Men aldrig inne i centrala delen av staden.

 

Palma de Mallorca
Den röda markeringen visar var lägenheten ligger. Vi kommer att bo där i en månad. Sen ska vi flytta någon annanstans. Vi har lite kontakter ute men det är ingen fara. Att hitta lägenhet där nere nu är inte svårt.

Kom gärna med tips och förslag på var ni tycker att det är bra att bo och träna på Mallorca. Var är det bäst förutsättningar för att simma, springa och sola? Själv har jag trivts bäst i Palmanova. Sydväster om Palma. Dock syns det inte på kartan.

Mallorca mountains

One Comment

  • Oj, vart det är bäst, ja hela ön har sin charm, har nog varit på de flesta vägarna, nja inte riktigt men rätt många. Vädret är lite bättre i palmanova än i norra delarna (alcudia), men cyklingen är i mitt tycke bättre i norra delen, då har man bättre förutsättningar till platta rundor och bergsrundor. I palmanova blev det berg direkt hur man än gör.
    Vill du veta mer så utveckla frågan lite mer…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.