Jag och Jonathan har dragit igång en utmaning till nästa jul. När jag kommer hem i december ska han kunna göra 20 chins och 20 dips. Fram tills dess får han bara träna styrka två gånger i veckan. Det är elitnivå om han klarar det. Men han kommer att träna som vilken motionär som helst. Jag är helt övertygad om att han kommer att klara det. Knepet är smart träning. Vi står för varsin del. Jag är smart och han tränar.

Dessutom ska jag träna honom till att köra Vasaloppet under 7 timmar. Förra året tränade jag honom från att inte ens vara kapabel till att åka 2 mil till att köra i mål på 7h 50min. Det var coolt. Men hans mentala inställning till utmaningar är lik min. Jag är riktigt stolt över att han vågar.

jonathan jag
Själv ska jag försöka att slå honom. Jag ska klara Bar-barians intagningstest. Nu blir det nog förskjutet i och med flytten. Jag ville inte lägga flera tusen på gymkort i Stockholm när jag ändå ska ner till Mallorca. På Mallorca kommer jag att träna allt. Hela tiden.

Push up
Good luck Bro! /Pro

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/7/3/7/andreaslinden.se/httpd.www/wp-content/themes/themetrust-create/inc/template-tags.php on line 681

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.