Idag gick jag ner till simhallen för att köra simtest. Eftersom jag glömde klockan igår skulle jag göra om det idag. Jag körde uppvärmningen som jag skulle, snurrade lite med armarna och spanade in vattengympagruppen. Klockan plockade jag fram, satte igång tiden, och for iväg. Det kändes rätt bra och jag simmade på ordentligt. När jag kom i mål och stannade klockan hade den dött. Batteriet var slut. Jag gör ett nytt försök på fredag.

Palma de Mallorca

Palma downtown

Igår var vi i Palma på tapastisdag. Allt kostar 1 euro. Vin, tapasrätter, öl, kaffe etc. Jag gjorde åt 4 euro på en riktigt bra kväll. En höjdare under kvällen var Örjans fickparkering. Se bilderna nedan.

Avstånd till bilen framför: 7cm

Avstånd till bilen bakom: 5 cm

One Comment

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.