Jag hatar bokföring. Det är intressant att lära sig. Men bara för att jag är tvungen att lära mig det bättre. Det är bara en djungel av byråkrati och regler. Skatter, moms m.m. Gör man fel blir skatteverket förbannade. Om man ringer dem kan de aldrig ge ett bra svar. Det vanligaste svaret är ”kanske”. Särskilt om man mailar dem. Då blir svaren luddiga. Jag får känslan av att ingen riktigt vet vad de håller på med.

För att bli medborgare i Monaco krävs det att man antingen är idrottsproffs eller har 100 000 euro att sätta in på ett konto i landet. Jag ska registrera mig där så fort jag får möjlighet. Bara för att slippa alla krångliga regler och skräp i Sverige.

 

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/7/3/7/andreaslinden.se/httpd.www/wp-content/themes/themetrust-create/inc/template-tags.php on line 681

One Comment

  • Knepigt det där med bokföring, lagt ner allt mitt arbete själv o lejt vidare det. Har faktist öppnat en bokföringsbyrå i Monaco nu ;-)
    Lejer vidare jobbet till låglönelandet Sverige.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.