Jag måste ha ett par nya löparskor. Och det kvickt! I höstas pratade jag med lite eventuella sponsorer. Men de flesta är bara intresserade av att enbart sponsra med skor. Endast skor för ett år är för billigt även om det blir några par. Sponsring för mig är mer än bara en logotyp på hemsidan. Det handlar om att göra något som motsvarar värdet. Därför köper jag nog skor själv istället. Jag ska prova storlekar i sportaffärer här och sedan beställa via internet. Det blir billigast men omoraliskt. Jag hade inte gjort det i Sverige. Men här förväntar jag mig ingen service ifall det skulle vara några problem. Därför blir det internet.

Ett par sådana här?

Några av de som jag har kikat på är Saucony Progrid Kinvara. Jag har fått för mig att den bör passa min fot bra. En annan som jag kikat på är Saucony Hattori. Det är en mycket tunn sko som jag kan använda på de svåra stigarna här. Om jag trivs bra i den kan det vara kul att testa om jag blir en bättre löpare med den. Tidigare har jag sprungit i halvtunna skor men ibland känt att jag vill ha mindre sula.

Det skulle vara grymt att ha ett par som jag kan använda även när jag simmar. I samband med aquathlon. Här nere behövs ingen våtdräkt. Så det går ju att springa runt udden och sedan simma tvärs över. Att springa helt barfota eller i för tunna skor går inte. Det ligger en del vassa stenar här nere.

Kom gärna med förslag om vad som är bra och dåligt. Tips är värdefullt!


Kanske dessa?

De ser i alla fall coola ut! Och yes, de är för män.

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/7/3/7/andreaslinden.se/httpd.www/wp-content/themes/themetrust-create/inc/template-tags.php on line 681

4 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.