Igår handlade jag tandkräm på Carrefour. Den affären är som fem coop forum. Deras vinutbud är som tre systembolag och fruktavdelningen är som Hötorget i Stockholm. Priserna är okej men det finns både bättre och billigare affärer. Utbudet är dock oslagsbart. Igår var jag på jakt efter tandkräm. Jag föll för denna:

Jag vet inte vad det är. Men jag köpte den.

Viktigast av allt var dock att jag hittade Pesto Calabrese. Denna magnifika blandning är oslagbar att använda i mat. Tidigare har jag köpt Barillas Calabrese. Men efter de slutade tillverka den har jag tappat intresset för tonfiskpasta. Idag ska jag göra mat åt en hel armé.

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/7/3/7/andreaslinden.se/httpd.www/wp-content/themes/themetrust-create/inc/template-tags.php on line 681

One Comment

  • Nu har du tappat det bruschan, klart det finns Calabrese än, jag vet vad jag ska ta med i prelle till er när jag kommer och hälsar på :) Håll ut!! Kram lillsis

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.